2-daagse workshop ‘Werken aan Werk’

Waarom deze workshop?

Een groot deel van onze tijd besteden we aan werk – en het is belangrijk dat werk voldoening geeft, uitdaging, plezier. Wat je nodig hebt van je werk is voor iedereen anders. Maar je wil in ieder geval geen werk dat alleen maar energie kost.

Heb jij plezier in je werk? Wil je dit nog jaren blijven doen? Past de organisatie / functie / werkplek bij wie je nu bent? Wat streef jij na met je werk? Heb jij een goede balans gevonden tussen werk en privé?

De ene werkt als ZZPér, de ander in loondienst of is ‘in between jobs’. Je werk moet bij je passen, je moet er minstens zoveel voor terug krijgen als je erin stopt en je werk moet in balans zijn met je privéleven.
In deze workshop werken we met systeemopstellingen. We kijken wat jou (onbewuste) drijfveren zijn en wat jouw volgende stap kan zijn om meer te werken vanuit je hart.

Hoe werken we?

In deze workshop gaan we door middel van systeemopstellingen kijken hoe jij je verhoudt tot de juiste baan voor jou. Je krijgt inzicht in de onbewuste verstrikkingen die jou ervan weerhouden om je werk voor jou te laten werken.

Voor wie?

De workshop is voor mensen die meer passie en plezier willen in hun werk.

Praktisch

Data: woensdagen [ nog in te plannen ]
Tijd: van 9:30 tot 12:30.
Adres: Hoefsmid 4, Nootdorp
Kosten: 125 euro incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor ZZP’ers

Minimaal 4, maximaal 8 personen.

Direct aanmelden