Janneke Nonkes

Systemisch coach en financieel specialist

Janneke Nonkes werkt sinds 2015 als systemisch coach. Ze heeft daartoe opleidingen gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, familie-opstellingen en energetische systeemtherapie.

Janneke heeft tevens 20 jaar werkervaring in het financiële werkveld binnen grote en kleinere ondernemingen en gaf leiding aan professionals in grote veranderingstrajecten.

In 2012/2013 heeft Janneke de omslag gemaakt van ‘carriére-vrouw’ naar systemisch coach, nadat ze besefte dat ze zichzelf was kwijtgeraakt in het werk. Ze had zich steeds meer aangepast aan de verwachtingen van anderen en de bevestiging buiten zichzelf gezocht. Op dat moment begon Janneke’s zoektocht naar zichzelf. Een interessante ont-dekkingstocht waarin ze leerde voelen (ze bleek altijd al heel gevoelig te zijn, maar had dat zorgvuldig afgeschermd met een schild om zich heen) en leerde zien wie ze zelf is en waar haar kracht ligt.

Janneke: “Ik geniet van mijn werk en in het bijzonder van het werken met systeemopstellingen. De methodiek is erg doeltreffend en geeft inzicht in onbewuste verstrikkingen die helpen om patronen te doorbreken. Elke keer ben ik dankbaar dat ik dit mag ervaren”.

Reacties van cursisten over de begeleiding door Janneke:

Willy: Ik heb bij Janneke een familieopstelling gedaan. Deze opstelling heeft mij nieuwe, heldere inzichten opgeleverd die werkelijk ‘oude’ deuren openden en ruimte makten voor mij. Ik heb Jannekes leiding in de opstelling als deskundig, respectvol onderzoekend, betrokken en zeer doortastend ervaren
Debby: Goed, fijne rustige werkwijze en komt tot de kern voor dat moment

Ruud: Prima, erg inspirerend
Jacqueline: Plezierig, veilig, deskundig
Anoniem: Duidelijk, prettig, oprecht, veilig, professioneel, bekwaam. Ik kan nog veel van haar leren!