Tulku Sonam

Tulku Sonam Choedup Rinpoche is een directe leerling van de Dalai Lama en Tibetaanse Boeddhistische Leraar. Sinds zijn vlucht uit Tibet over het Himalaya-gebergte naar India woonde hij in het Namdroling klooster in India, waar hij boeddhistisch onderwijs gaf aan monniken binnen de Nyingma traditie. De laatste jaren is hij veel in Duitsland en Nederland. Tulku Sonam is een inspirerende leraar en een voorbeeld voor wie wil leren om met meer vertrouwen in het moment te leven.

In het Tibetaans Boeddhisme wordt veelvuldig gebruik gemaakt van puja’s. De puja Dorje Namjom is een reinigingsritueel dat wordt uitgevoerd tijdens speciale gelegenheden en voor specifieke wensen en doeleinden. De puja heeft een krachtige energie en is weldadig voor de geest.

Janneke: “Ik heb de puja en zegening van Tulku Sonam verschillende keren mogen ervaren en wordt steeds diep geraakt door de kracht die daarvan uitgaat”

 Toegangsprijs € 20,- inclusief koffie/thee; deze opbrengsten gaan naar onderwijs van Nomadenkinderen in Tibet. Meer informatie vind je op www.tulkusonam.nl. En heb je vragen? Tulku Sonam beantwoordt ze graag tijdens de bijeenkomst.

Direct aanmelden